Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУЛСКИ РОК   шк.2021/2022 године

 СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ

06.07.2022. у 12 00

АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

12.07.2022. у 12 00

ТЕХНОЛОГИЈА БОМБАСТИХ И БРАШНЕНО-КОНДИТОРСКИХ ПРОИЗВОДА

15.07.2022. у 1000

ТЕХНОЛОГИЈА ПРЕЧИШЋАВАЊА ВОДА

04.07.2022  у 10 00

ТЕХНОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОШКЕ ПРОИЗВОДЊЕ

11.07.2022  у 10 00

ОДАБРАНА ПОГЛАВЉА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

13.07.2022  у 1000

ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

13.07.2022  у 10 00

НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МЕСА

12.07.2022  у 10 00

Задња измена истакнута  04. 07. 2022.године

 


 

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУНСКИ РОК   шк.2021/2022 године

 

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

ТЕХНОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОШКЕ ПРОИЗВОДЊЕ

23.06.2022. у 10 00

ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ

22.06.2022. у 12 00

АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

27.06.2022. у 12 00

ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА

22.06.2022. у 10 00

НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МЕСА

24.06.2022. у 10 00

ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

15.06.2022. у 10 00

ХЕМИЈСКЕ АНАЛИЗЕ ПОЉОПРИВРЕДНИХ И ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА

24.06.2022. у 9 00

ТЕХНОЛОГИЈА БОМБАСТИХ И БРАШНЕНО-КОНДИТОРСКИХ ПРОИЗВОДА

30.06.2022. у 1000

Задња измена истакнута 22.06.2022. године


 

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУЛСКИ РОК   шк.2021/2022 године

 

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ

06.07.2022. у 12 00

АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

12.07.2022. у 12 00

Истакнуто 06.06.2022. године


 

 

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- АПРИЛСКИ  РОК   шк.2021/2022 године

 

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

ФЕНОМЕНИ ПРЕНОСА МАСЕ

08.04.2022. у 10 00

САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА

07.04.2022. у 11 00

ТЕХНОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОШКЕ ПРОИЗВОДЊЕ

14.04.2022. у 11 00

АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

06.04.2022. у 10 00

ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ

06.04.2022. у 13 00

ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ АЛКОХОЛНИХ ПИЋА

05.04.2022. у 10 00

ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА

15.04.2022. у 10 00

ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА

11.04.2022. у 10 00

НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МЕСА

05.04.2022. у 10 00

ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

08.04.2022. у 10 00

Задња измена истакнута  31.03.2022.године

 


 

 

 

РАСПОРЕД  ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА

МАСТЕР  АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ФЕБРУАРСКИ  РОК   шк.2021/2022 године

 

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА    

ПРЕДМЕТ

ТЕРМИН

САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА

17.02.2022. у 9 00

ТЕХНОЛОГИЈА МИКРОБИОЛОШКЕ ПРОИЗВОДЊЕ

09.02.2022. у 9 00

ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

11.02.2022. у 10 00

ОДАБРАНА ПОГЛАВЉА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

18.02.2022. у 10 00

ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

18.02.2022. у 10 00

НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА ПРОИЗВОДЊЕ МЕСА

10.02.2022. у 10 00

ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА

10.02.2022. у 10 00

ОБРАДА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИХ ПОДАТАКА

09.02.2022. у 10 00

АНАЛИТИKА ХРАНЕ

14.02.2022. у 10 00

АЛТЕРНАТИВНИ ЗАСЛАЂИВАЧИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ

14.02.2022. у 10 00

ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ

14.02.2022. у 12 00

Задња измена истакнута 31.01.2022. године