Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку

Чачак, 22.09.2020. године

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

     

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ нове генерације студената основних академских студија (ОАС) Агрономског факултета у Чачку обавиће се у четвртак, 1. октобра 2020. године у 9 часова, на платоу испред уласка у зграду Факултета. Због епидемиолошке ситуације, ове године ће пријем бити скромнији и неуобичајено организован.

        Пријем ће се обавити у две групе (смањење ризика, уз поштовање свих препоручених мера у циљу сузбијања ширења COVID-19):

  1. прва група од 9-9:30 – студенти прве године на студијском програму ОАС Прехрамбена технологија.
  2. друга група од 9:30-10:00 – студенти прве године на студијским програмима ОАС Општа агрономија, Воћарство и виноградарство и Зоотехника.

        Студентима ће се обратити Декански колегијум Факултета, руководиоци студијских програма и шефови катедри и дати основна упутства о иновираним студијским програмима и начину студија у академској 2020/2021. години.

        Настава у школској 2020/2021. години за студенте I године основних академских студија почиње после свечаног пријема према распореду часова. Распореди (распоред часова за основне академске студије у јесењем семестру 2020/2021, распоред по салама, наставне групе и групе за вежбе) су доступни на сајту>>> и огласној табли Факултета.

        Драги студенти прве године, Агрономски факултет у Чачку и Центар за развој каријере Универзитета у Крагујевцу Вам жели успешан почетак студија и добродошлицу Поздравним писмом за бруцоше >>>>.

        Настава у школској 2020/2021. години за студенте виших година (друге, треће и четврте) ОАС, почиње у понедељак, 12. октобра 2020. године, према важећем распореду од 1. септембра 2020. године, када је истакнут на огласној табли Факултета и на сајту>>>

        Настава ће се одвијати у просторијама Агрономског факултета у Чачку, уз поштовање одговарајућих мера предострожности у циљу сузбијања ширења COVID-19. Детаљније информације о организацији наставе или неопходним изменама и алтернативама (прелазак на online наставу, кондензована практична настава), студенти ће добијати директно или на сајту Факултета, у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом.

        Подсећамо студенте да је ношење заштитних маски обавезно.

 

           Продекан за науку                                                                                        Декан Агрономског факултета

др Владимир Курћубић, ван. проф.                                                                        проф. др Томо Милошевић