ОКТОБАРСКИ ДОПУНСКИ ИСПИТНИ РОК ШКОЛСКЕ 2020/2021. ГОДИНЕ
ТЕРМИНИ КОЛОКВИЈУМА И ИСПИТА
Пријем испитних пријава 04. 10. 2021. године од 8 до 12 часова.
Назив предмета |
термини |
|
колоквијум |
испит |
|
Општа и неорганска хемија –сви студијски програми |
06. 10. 2021. у 1000 |
08.10.2021. |
Специјално воћарство; Специјално воћарство 1; Специјално воћарство 2 |
05.10.2021. у 900 |
06.10.2021. у 9 00 |
Ентомологија |
. |
06.10.2021. у 800 |
Технологија угљених хидрата 2 |
Писмени 06.10.2021. у 9 00 Усмени 07.10. 2021. у 9 00 |
|
Технологија уља и масти |
Писмени 06.10.2021. у 11 00 Усмени 08.10. 2021. у 11 00 |
|
Екологија и заштита животне средине; Биологија; Зоологија |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Биохемија; Биохемија 1; Биохемија 2 |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Виноградарство - ОАС Општа агрономија; Опште виноградарство - ОАС Воћарство и виноградарство; Производња лозног садног материјала - ОАС Воћарство и виноградарство; Специјално виноградарство - ОАС Воћарство и виноградарство; Технологија и организација виноградарске производње – ОАС Агроекономија |
07. 10. 2021. у 1400, каб. бр. 38 |
08.10.2021. у 9 00 |
Физиологија биљака; Минерална исхрана; Физиолошке основе воћарства |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Фитопатологија; Фитофармација |
07.10.2021. у 9 00 |
|
Економика пословања; Организација и економика пољопривреде; Тржиште и маркетинг пољопривредних и прехрамбенох производа |
07.10.2021. у 10 00 |
|
Технологија меса; Конзервисање меса и производа од меса; Технологија млека и млечних производа |
06.10.2021. у 9 00 |
07.10.2021. у 9 00 |
Повртарство |
05.10.2021. у 13 00 |
06.10.2021. у 10 00 |
Заштићени простор |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Микробиологија; Индустријска микробиологија; Микробиологија воде и санитација у производњи хране |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Микроорганизми и алтернативна пољопривреда |
07.10.2021. у 9 00 |
|
Технологија угљених хидрата 1; Технологија кондиторских производа; Адитиви у прехрамбеној индустрији |
Колоквијум Писмени испит Усмени испит 07. 10. 2021. у 13 00 |
|
Енглески језик 1; Енглески језик 2; Енглески језик у прехрамбеној индустрији; Енглески језик у воћарству и виноградарству |
07.10.2021. у 10 00 |
|
Физичка хемија 1; Физичка хемија 2 |
Писмени испит 08. 10. 2021. у 10 00 |
|
Физика са електроником |
07.10.2021. у 9 00 |
|
Органска хемија; Органска хемија 1 Органска хемија 2 |
07.10.2021. у 9 00 |
|
Педологија |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Мелиорације земљишта |
07.10.2021. у 9 00 |
|
Основе агроекологије |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Анатомија и физиологија домаћих животиња; Зоохигијена са основама ветерине |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Опште ратарство |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Крмно биље |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Биолошке основе сточарства |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Исхрана домаћих животиња; Основе исхране домаћих животиња |
07.10.2021. у 1000 |
06.10.2021. у 9 00 |
Производња и познавање млека |
07.10.2021. у 9 00 |
|
Зоотехника |
06.10.2021. у 9 00 |
|
Оплемењивање биљака са семенарством |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Математика 2 |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Биљне сировине |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Технолошке операције 2 |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Технологија производа од воћа и поврћа |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Колоидна хемија |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Агротехника у воћарству |
08.10.2021. у 9 00 |
|
Генетика |
07.10.2021. у 9 00 |
Задња измена истакнута 05.10.2021.године