Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 

Завршетком студијског програма ОАС Воћарство и виноградарство (240 ЕСПБ) студенти стичу знања из области технологије гајења различитих воћних врста и винове лозе у циљу добијања квалитетних и здравствено безбедних плодова воћа и грожђа, који се користе у свежем или прерађеном стању. Стечена знања, студентима завршених основних академских студија Воћарство и виноградарство, обезбеђује стручност, односно компетенције за рад на: сопственим газдинствима - у засадима воћа и винове лозе; задругама и удружењима која се баве воћарско-виноградарском производњом; прерађивачким капацитетима који располажу сопственом производњом сировина (хладњаче за складиштење и чување воћа и грожђа, погони за примарну прераду воћа и грожђа и сл.); предузетничким организацијама; саветодавним и стручним службама; средњешколском образовању, научним институтима и др.

 

Измене студијских програма - последње усвојене

ОАС Воћарство и виноградарство (опис стандарда)

- Структура студијског програма

- Књига предмета

- Књига наставника

- Уверење о акредитацији СП ОАС Воћарство и виноградарство - Септембар 2020

 

 

План и програм 2019

Књига предмета

Књига наставника и сарадника

 

 

План и програм 2013

Књига предмета

Књига наставника

Књига сарадника

 

 

План и програм 2008

Наставни план и програм

Књига предмета