Чачак:
 
 
web mail       Engleski

Универзитет у Крагујевцу
Агрономски факултет у Чачку
основан 1978. године

 Alumni znak AF

АЛУМНИ КЛУБ
ДИПЛОМИРАНИХ СТУДЕНАТА АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ

 

ДОБРО ДОШЛИ У АЛУМНИ КЛУБ - ВЕЗУ ИЗМЕЂУ ВАС И АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ

 

Ви сте један од 1 700 потенцијалних алумниста Агрономског факултета у Чачку. Замислите шта 1 700 умова, перспектива, снага и воље могу постићи. Свака у својој сфери - али снажније када су заједно. Ако останемо повезани, можемо да понудимо најбоља решења.

Као алумнисти, ви сте важни амбасадори Агрономског факултета у Чачку. Ваша искуства стечена током студија и послова које данас обављате помажу нам да квалитетно реализујемо своје пословање и промовишемо образовање и науку, на одржив начин. Региструјте се у нашу и Вашу мрежу Алумни клуба. На тај начин остајемо у контакту са Вама.

 

Алумни клуб - Наслеђе, част, признање

Агрономски факултет у Чачку је реномирана високошколска установа за образовање дипломираних инжењера пољопривреде, дипломираних инжењера технологије, мастер инжењера пољопривреде и прехрамбене технологије и доктора наука (биотехничке науке), са традицијом дугом 41 годину. Закључно са 25. децембром 2019. године, диплому Агрономског факултета у Чачку стекло је 1417 студента на основним академским студијама, 108 студената на специјалистичким студијама, 106 студената на мастер академским студијама, 44 студента на магистарским студијама и 33 доктора наука.

Сигурни смо да ће се традиција обогатити и боље чувати формирањем АЛУМНИ КЛУБА дипломираних студената Агрономског факултета у Чачку. АЛУМНИ КЛУБ ће омогућити и стимулисати окупљања наших колегиница и колега на генерацијским састанцима, успостављање временом запостављених дружења и буђење успомена, међусобну подршку, али и успостављање пословних контаката и њихово унапређење током наредних година.

 

Алумни повезује – изградите и ојачајте своју мрежу

На нивоу АЛУМНИ КЛУБА предвиђамо могућност организовања сусрета дипломираних студената Агрономског факултета у Чачку (по генерацијама или према договору). До сада није био успостављен неки организован и ефикасан начин комуникације између великог броја дипломаца који су протеклих деценија успешно окончали студије на нашем Факултету, како међусобно, тако и са управом Факултета. Стога нам је опредељење да кроз наше деловање обезбеђујемо трајан и организован контакт, да одржавамо, јачамо и развијамо све врсте међусобних веза чланова АЛУМНИ КЛУБА, користимо богата искуства и знања у циљу унапређења положаја и укупног стања на Агрономском факултету у Чачку, промовишемо и штитимо унапређење његовог академског и друштвеног угледа.

Настојаћемо да све актуелне информације чинимо доступним преко менија АЛУМНИ, који је саставни део wеб-портала Агрономског факултета у Чачку.

Свака иницијатива на унапређењу наших комуникација је добродошла, и чини оправданим наш мото:

ШТО ВИШЕ КОМУНИКАЦИЈА, ТО МАЊЕ ФРУСТРАЦИЈА.