РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ФЕБРУАРСКИ РОК шк.2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
Писмени део испита 19.02.2025. године у 10 часова |
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ И КОНЗЕРВИСАЊУ МЕСА |
06.02.2025. године у 10 часова |
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ МЛЕКА И МЛЕЧНИХ ПРОИЗВОДА |
07.02.2025. године у 10 часова |
САНИТАРНА МИКРОБИОЛОГИЈА |
12.02.2025. године у 11 часова |
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
20.02.2025. године у 9 часова |
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА |
20.02.2025. године у 11 часова |
ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕСИ У ПЕКАРСТВУ И ТЕСТЕНИЧАРСТВУ |
10.02.2025. године у 10 часова |
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
18.02.2025. године у 12 часова |
Задња измена истакнута 05.02.2025. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈАНУАРСКИ РОК шк.2024/2025 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ АЛКОХОЛНИХ ПИЋА |
31.01.2025. године у 10 часова |
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА |
30.01.2025. године у 10 часова |
Задња измена истакнута 23.01.2025. године