РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ОКТОБАРСКИ РОК шк.2022/2023 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
10.10.2023.године у 9 00 |
Истакнуто 03.10.2023. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- СЕПТЕМБАР 2 шк.2022/2023 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ТРЕНДОВИ У ТЕХНОЛОГИЈИ УЉА И МАСТИ |
25.09.2023.године у 10 00 |
ТЕХНОЛОГИЈА БОМБАСТИХ И БРАШНЕНО-КОНДИТОРСКИХ ПРОИЗВОДА |
20.09.2023.године у 11 00 |
Задња измена истакнута 12. 09.2023. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУЛСКИ РОК шк.2022/2023 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
САВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ У ТЕХНОЛОГИЈИ И КОНЗЕРВИСАЊУ МЕСА |
11.07.2023.године у 8 00 |
ОСНОВЕ МЕТОДОЛОГИЈЕ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОГ РАДА |
10.07.2023.године у 8 00 |
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПЕКАРСТВУ И ТЕСТЕНИЧАРСТВУ |
12.07.2023.године у 11 00 |
Задња измена истакнута 04. 07.2023. године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ЈУНСКИ РОК шк.2022/2023 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ВИШИ КУРС ТЕХНОЛОГИЈЕ ВОЋА И ПОВРЋА |
14.06.2023.године у 11 00 |
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
23.06.2023.године у 11 00 |
МАСТЕР РАД-СИР |
16.06.2023.године у 1000 и 30.06.2023.године у 1200 |
Задња измена истакнута 26. 06. 2023.године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- АПРИЛСКИ РОК шк.2022/2023 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ТЕХНОЛОШКИ ПОСТУПЦИ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
13.04.2023.године у 11 00 |
Истакнуто 04. 04. 2023.године
РАСПОРЕД ПОЛАГАЊА ИСПИТА НА
МАСТЕР АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА- ФЕБРУАРСКИ РОК шк.2022/2023 године
СТУДИЈСКИ ПРОГРАМ- ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
ПРЕДМЕТ |
ТЕРМИН |
ОДАБРАНА ПОГЛАВЉА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРЕХРАМБЕНОЈ ИНДУСТРИЈИ |
13. 02. 2023. године у 11 часова |
АНАЛИТИКА ХРАНЕ |
20. 02. 2023. године у 12 часова |
Задња измена истакнута 08. 02.2023.године